Ny assisterende erhvervsrådgiver med masser af hestekræfter og stor erfaring

Selvom Sabina Pedersen er helt ny i Rise-folden, bevæger hun sig hjemmevant i både den finansielle verden og i hestefolden. Hun har nemlig en lang baggrund inden for bankverdenen, som hun til daglig dyrker sammen med sin passion for heste og lokalsamfundet.


Rig på erfaring

Med næsten 25 år på bagen hos Danske Bank har Sabina været igennem forskellige afdelinger rundt om i landet. Her har hun arbejdet med alt lige fra Realkredit Danmark og boligservice til kunderådgivning af privatkunder. De seneste år var titlen Client Manager, hvor hun tog sig af større erhvervskunder.


Sabina har stor erfaring i at løse alle de typer af opgaver, som der bliver behov for i stillingen som assisterende erhvervsrådgiver. Og hendes deltagelse i mange forskellige kurser gennem årene har kun forstærket hendes kompetencer og alsidighed.


Mere end bare assisterende erhvervsrådgiver

Der er fart på Sabina. Både på job og derhjemme. For to år siden flyttede hun fra Nordsjælland til en hesteejendom i udkanten af Faaborg, hvor hun bor med sine to børn. Når hun ikke begraver sig i tal og erhvervsrådgivning, er det her, du kan finde hende.


Også i hverdagen uden for arbejde er Sabina nemlig meget engageret. Her dyrker hun både børnenes skoleliv som en del af forældrerådet og er ligeledes investeret i lokalsamfundet som et aktivt medlem af landsbyforeningen.

Og så er der hestene! Hendes anden helt store lidenskab, som fylder og dyrkes rigtig meget bl.a. med en amatørtræner-licens fra Dansk Galop.


Alsidighed og kollegaskab

Sabina ser frem til den brede vifte af opgaver, som Rise Sparekasse byder på:
"Det brede spektrum fra privat til erhverv, pension og kreditforening. Jeg tror, det bedste ved dette job bliver dets alsidighed, især i forhold til hvad jeg tidligere har oplevet," siger Sabina.


For Sabina er kollegaer ikke bare mennesker, hun arbejder med. De er en integreret del af arbejdsoplevelsen:
"Hvis man ikke kan med sine kollegaer, bliver det rigtig svært. En god omgangstone og gensidig respekt er altafgørende," forklarer Sabina og tilføjer, at hun allerede er blevet mødt af en overvældende åbenhed fra alle afdelinger i Rise Sparekasse, og at den inkluderende atmosfære er meget værdsat.


Sabina_Rise Sparekasse_hjemmeside2


Assisterende erhvervsrådgiver

Sabina Pedersen

Email: sp@sparekassen.dk

Telefon: 6220 0019