Visa/Dankort

Visa/Dankort 

Med Visa/Dankort får du større frihed på ferien, og har altid den lokale valuta ved hånden. I Danmark fungerer kortet som et ganske almindeligt Dankort, og når turen går til udlandet, behøver du ikke bekymre dig om valuta og veksling. Visa er nemlig et af verdens mest anvendelige betalingskort med mere end 20 millioner betalingssteder og over 850.000 pengeautomater i verden. Visa/Dankort opfylder alle dine behov.


Det er det, vi mener med, at Visa/Dankort giver dig frihed på ferien. Du har aldrig for mange eller for få kontanter med et Visa/Dankort.


Betingelser

De almindelige betingelser for udstedelse af betalingskort i Rise Sparekasse skal være opfyldt, herunder bl.a.:

  • Du må ikke være registreret i RKI.
  • Du må ikke være registreret som check- eller hævekortmisbruger.
  • Du skal have folkeregisteradresse i Danmark.
  • Du skal være fyldt 18 år for at kunne få Dankort og VISA/Dankort.
  • Du skal kunne kreditvurderes efter Rise Sparekasses sædvanlige betingelser for udstedelse af betalingskort.

Øvrige vilkår og betingelser som skal være opfyldt i forbindelse med opload af dit eget billede, vil fremgå af designformularen, som du skal acceptere, for at kunne designe dit eget kort.


Klik her for at se priserne.

Vi ændrer forbrugsgrænserne på dit Visa/Dankort og Dankort


Indtil nu har forbrugsgrænsen på Visa-delen af kortet været på 25.000 kr. pr. løbende 30 dage. Fra den 15. juni 2023 ændres dette til 25.000 kr. pr. løbende 14 dage.


De nye forbrugsgrænser på dit Visa/Dankort betyder, at du fremover vil kunne benytte dit kort endnu mere end i dag, og vi reducerer samtidig risikoen for, at du enten på ferie eller i hverdagen rammer det nuværende forbrugsloft på kortet. Det gælder både i udlandet og i Danmark. Har du knyttet dit kort til Apple Pay og Google Pay, vil du også kunne anvende disse tjenester i større udstrækning end i dag.

Grænsen for hævning af kontanter i pengeautomater på Visa-delen af kortet vil fortsat være på 2.000 kr. pr. dag.

Dine øvrige vilkår og priser fortsætter i øvrigt uændret.