Forsikring

Tryghed i Livets Uforudsigeligheder

Tab af erhvervsevne

Det er vigtigt for alle, at det økonomiske grundlag er sikret, hvis du mister din erhvervsevne. Ulykke og sygdom kan ramme os alle, du kan sikre dig via din pensionsopsparing i  sparekassen med en forsikring der dækker ved tab af erhvervsevnen. 


Gruppelivsforsikring 

Tryghed er i høj grad at vide, at din familie er sikret økonomisk, hvis du selv falder bort eller bliver ramt af en ulykke. En gruppelivsforsikring er den billigste måde, du kan sikre din familie på. Læs mere her.


Kritisk Sygdom 

Vor levevis er i dag en medvirkende årsag til sygdomme, der forringer livskvaliteten. Sparekassen kan tilbyde dig en forsikring ved kritisk sygdom, som giver tryghed via en kontant sum, hvis man bliver ramt af en alvorlig sygdom. Læs mere her


Helbredserklæring

Hvis du har aftalt et møde med din rådgiver omkring forsikringer, dækning ved nedsat erhvervsevne og død, kan det være nødvendigt at udfylde en helbredserklæring. Læs mere her.


Rejseforsikring

Vil du gerne ud at rejse? En rejseforsikring er den vigtigste del af feriebagagen. Med en rejse- og afbudsforsikring er du godt dækket, hvis du for eksempel mister din bagage, eller rejsen bliver aflyst.


Vil du vide mere om vores forsikringer, eller har du spørgsmål til en forsikring, du allerede har, skal du kontakte din rådgiver.