Nu kan du betale nemt og sikkert

Apple Pay er en nemmere og sikrere måde at betale i butikker med din iPhone eller dit Apple Watch på. Transaktionen sker lynhurtigt og du skal ikke bruge andet end de enheder, du allerede har på dig.

 

Dine kortoplysninger er beskyttede, da de hverken bliver gemt på din enhed eller delt med forhandleren, når du betaler. Det har aldrig været nemmere, sikrere eller mere diskret at betale i butikker, i apps og på nettet.

 

Du kan både lægge dit Mastercard Kredit, Debit eller dit VISA-Dankort ind i Wallet. Desuden kan du lægge kortene direkte ind fra din Mobilbank.

 

Hvor kan jeg bruge Apple Pay?

Du kan bruge Apple Pay alle de steder i ind- og udland, der skilter med kontaktløst symbolet samt Apple Pay symbolet.

 

Føj dine kort til Apple Wallet

Du kan tilføje dine kort via Mobilbanken eller via Apple Wallet.

 

Betaling i butikker

Du kan betale med Face ID ved at trykke to gange på sideknappen, kigge kort på skærmen og holde din iPhone hen til læseren. 

Ellers kan du betale med Touch ID ved at holde din iPhone hen til læseren, mens du har din finger på Touch ID.
For at betale med Apple Watch skal du trykke to gange på sideknappen og holde dit Apple Watch hen til læseren.

 

Betaling i apps og på websites

Når du skal betale i apps og på nettet, er Apple Pay en nemmere og hurtigere betalingsform, fordi du ikke længere skal bruge tid på at oprette kontoer eller udfylde omfattende formularer.

For at betale i apps og på websites i Safari fra din iPhone og iPad skal du vælge Apple Pay ved kassen og gennemføre transaktionen ved hjælp af Face ID eller Touch ID.

For at betale på websites i Safari fra din Mac skal du vælge Apple Pay og gennemføre transaktionen ved hjælp af din iPhone eller dit Apple Watch. På MacBook Pro betaler du ved hjælp af Touch ID på Touch Bar.