Nu kan du betale nemt og sikkert

Apple Pay er en nemmere og sikrere måde at betale i butikker med din iPhone eller dit Apple Watch på. Transaktionen sker lynhurtigt og du skal ikke bruge andet end de enheder, du allerede har på dig.

 

Dine kortoplysninger er beskyttede, da de hverken bliver gemt på din enhed eller delt med forhandleren, når du betaler. Det har aldrig været nemmere, sikrere eller mere diskret at betale i butikker, i apps og på nettet.

 

Du kan både lægge dit Mastercard Kredit, Debit eller dit VISA-Dankort ind i Wallet-appen.

 

Hvor kan jeg bruge Apple Pay?

Du kan bruge Apple Pay alle de steder, der skilter med kontaktløst symbolet samt Apple Pay symbolet fra automater og supermarkeder til taxaer og metrostationer. Apple Pay er bredt accepteret, så du kan bruge det, hvor og hvordan du vil.


Kan jeg bruge Apple Pay i udlandet?

Apple Pay fungerer i lande og områder, der under­støtter kontaktløs betaling.

 

Hvordan indstiller jeg Apple Pay?

Du skal blot tilføje dine kort til Wallet-appen på din iPhone. Apple Pay findes allerede på din enhed. Det er indbygget på iPhone, Apple Watch, Mac og iPad. Der er ingen separat app, du skal downloade. Ingen besværlige processer, du skal igennem.


Du kan også føje dine kort til alle andre Apple-enheder, du vil bruge med Apple Pay. Det fungerer på iPhone, Apple Watch, Mac og iPad.


Koster det ekstra at bruge Apple Pay?

Nej. Apple opkræver ingen gebyrer, når du bruger Apple Pay – hverken i butikker, på nettet eller i apps.

 

Betaling i butikker

Du kan betale med Face ID ved at trykke to gange på sideknappen, kigge kort på skærmen og holde din iPhone hen til læseren. 

Ellers kan du betale med Touch ID ved at holde din iPhone hen til læseren, mens du har din finger på Touch ID.
For at betale med Apple Watch skal du trykke to gange på sideknappen og holde dit Apple Watch hen til læseren.

 

Betaling i apps og online

Brug Apple Pay til køb i Safari på din iPhone, iPad eller Mac. Så slipper du for de lange betalings­formularer og kan betale med et enkelt tryk eller blik. Du kan også bruge Apple Pay til at abonnere på tjenester som Apple Music og Apple TV+, købe apps og spil i App Store og mere plads i iCloud.