Rise Flemløse Sparekasse 2020 - Selvbetjening - Kort - Det Digitale Betalingskort

Det Digitale Betalingskort

Det Digitale Betalingskort

Uheld og kritiske situationer opstår både til hverdag, fest og desværre også på ferien. Behovet for et nyt betalingskort kan opstå hurtigt, men nu kan du også få hjælpen hurtigt
-lige med det samme, præcis når man har brug for det.


Med Det Digitale Betalingskort kan du inden for få minutter få udstedt et nyt kort til din konto og være klar til betaling. Kortet er udelukkende digitalt og kan ses i din net- og mobilbank. På samme måde kan det kun benyttes til digitale betalinger – fx via Apple Pay eller Google Pay. Så snart du har tilknyttet kortet til din foretrukne wallet-løsning via din mobilbank, er du betalende igen!


Kortet kan også være en fordel for dig, der udelukkende benytter dig af betaling via mobiltelefonen og derfor aldrig har det fysiske kort i brug.


Pt. kan vi tilbyde Det Digitale Betalingskort til:

  • Mastercard: Bestilles først som digitalt, samtidig produceres et fysisk version af kortet, som sendes til kortholder via posten (ca. 10 arbejdsdage).
  • Visa/Dankort: Kan kun udstedes digitalt, Visa-delen lægges i wallet’en.

Det Digitale Betalingskort koster det samme som det fysiske kort.


Ring til din lokale bankrådgiver i Rise Sparekasse, hvis du er interesseret i at få tilknyttet Det Digitale Betalingskort til din konto.