Gaveuddeling 2024

ANSØG HER ELLER LÆS MERE HER

Gaveuddeling 2024

I Rise Sparekasse er der tradition for at støtte lokalsamfundet og de lokale foreninger. Det gør vi, fordi vi hver dag arbejder benhårdt på at blive Danmarks mest samfundsansvarlige Sparekasse – og fordi vi ønsker at give igen til det lokalområde, vi bor og lever i.


Vores gaveuddeling er en årlig tilbagevende begivenhed i Rise Sparekasse, hvor alle foreninger i regionen kan søge tilskud til deres forening. Det er nemlig en stor ære for os at bakke op om de lokale ildsjæle i foreninger og organisationer, der gør en stor forskel for andre. 


Hvad skal I gøre for at komme i betragtning?

Det er helt simpelt! I skal blot udfylde vores online ansøgningsformular: her 
- og give os en kort beskrivelse af, hvordan jeres forening gør noget specielt for lokalområdet og derfor bør komme i betragtning til den årlige gaveuddeling. 


Ansøgningsformularen består af to sider, og I har kun 20 minutter til at udfylde hver side.


Krav:

  • Kun almennyttige foreninger og projekter kan søge.
    Det er desværre ikke gældende for kommunale projekter eller virksomheder.
  • Foreningen skal have et CVR-nr. og et kontonr. tilknyttet foreningen.

Hvis I oplever udfordringer med den online ansøgningsformular, er I velkomne til at sende os en mail på gaveuddeling@sparekassen.dk.

Jeres forening har også mulighed for at sende yderligere bilag via e-mail eller aflevere dem personligt i en af vores afdelinger.


BEMÆRK: Skemaet skal være Sparekassen i hænde senest den 24. marts 2024.

Ansøgningsfristen er 24.03.24.

Gaveansøgere hører nærmere fra os, når vi har fået et overblik over de indkomne ansøgninger og evalueret. Vi forventer, at der kan gå op til 4 uger efter ansøgningsfristens udløb.

Ved spørgsmål kontakt venligst Sparekassen på
tlf. nr.: 6220 0010 eller via e-mail på gaveuddeling@sparekassen.dk