Mastercard
Mastercard Debit eller kreditkort

Mastercard er verdens mest accepterede kort - hvilket giver dig mulighed for at betale mere end 30 millioner steder over hele verden. Dit Mastercard gør det lettere for dig at betale, ikke alene når du rejser udenlands, men også når du shopper, går på restaurant og foretager de daglige indkøb.


Rabatter og fordele

Med et Mastercard får du desuden adgang til en række udvalgte attraktive rabataftaler og fordele til forlystelsesparker og oplevelser, samt på billeje og hoteller. Læs meget mere om det her.


Mastercard - tilbyder også rejseforsikring

Mange kortselskaber tilbyder en række ekstra services til sine kunder, fx rejse- og bagageforsikring. Vidste du, at du får rejseforsikring via dit Mastercard fra sparekassen? Har du købt eller bestilt en rejse kan du se, hvordan du er stillet her.


Mastercard Debit

En af fordelene ved Mastercard debitkort er, at du højest kan bruge det beløb, som du har til rådighed på kontoen. Beløbet bliver trukket på din konto med det samme, så du hele tiden har overblik over din økonomi.  


Mastercard Kreditkort

En af de mange fordele ved Mastercard kreditkort - ud over en rentefri kredit i op til 42 dage - er mulighed for at tilknytte tre nyttige rejseforsikringer til kortet. 

Er skaden sket – anmeld skade

Vil du anmelde en skade, læs mere eller anmeld skaden hos Lopi Mastercard her.


Udvid din Mastercard rejseforsikring

Du kan forlænge din rejseforsikring og forhøje afbestillingssummen, hvis du har behov for det. Beregn pris og ansøg her.

Forbrugsmuligheder på Mastercard

Klik på den enkelte korttype, og se forbrugsmulighederne:

  • Mastercard Young Debit
    Bemærk: Forbrugsmulighederne på
    Mastercard Young Debit er andet i Rise Sparekasse!
    Kontanthævninger pr. døgn: 500 kr.
    Køb pr. døgn: 1.000 kr. i butikker og på internettet.