ForeningGiv din forening en god start

Et særligt fokus på hvidvaskning og terrorfinansiering, øger alle pengeinstitutters krav om kundekendskab. Det har betydet en stor ekstra arbejdsbyrde. Ikke kun for Sparekassen, men også for foreningen, som skal indsamle og sende dokumentation til Sparekassen.


Din forening er vigtig

Ønsker du at blive foreningskunde i Rise Sparekasse, skal din forening have et CVR-nummer. 

For at hjælpe dig som foreningskunde, har vi derfor valgt at samarbejde med Unioo. Unioo er en dansk virksomhed, som har specialiseret sig i software til frivillige foreninger. De mange foreningskunder i Sparekassen gør et stort, ofte frivilligt, arbejde. Det ønsker vi at understøtte og har derfor valgt en dansk samarbejdspartner, med stor erfaring i arbejdet med foreninger.


Gratis for din forening

Bestyrelsesværktøjet kan gøre en stor forskel for bestyrelsens arbejde og Sparekassen har derfor valgt at sponsorere værktøjet til jer. Det er en fordel for bestyrelsen at samle dokumenter og bestyrelsesarbejdet med Unioo. Det øger sikkerheden og letter arbejdet, når der er udskiftning i bestyrelsen. 


Indberetning til Sparekassen

Kravene til alle danske pengeinstitutter er steget. Det betyder at alle danske foreninger nu skal indberette en række oplysninger deres pengeinstitut. Du kan derfor spare rigtig meget tid ved at vi fremadrettet digitaliserer processen.


En ekstra hjælp til din forening

Med det populære værktøj som banken stiller til rådighed, kan bestyrelsen GDPR-sikre bestyrelsens arbejde og kommunikation mellem bestyrelsesmedlemmerne. Dokumenter, filer og opgaver, kan samles ét sted og man undgår de problemer med login, som ofte opstår, i forbindelse med udskiftning i bestyrelsen.


Medlemmer og kontingent (gratis for foreningen)

Få et samlet overblik over medlemmer og modtag automatisk kontingent. Du gør det nemt for kasseren og nemt for medlemmerne.


Møder

Mødet er det vigtigste i foreningen. Uanset om det er fysisk eller online, kan Unioo gøre en forskel og hjælpe med bedre overblik og en velforberedt bestyrelse. Du kan nemt oprette og udsende dagsorden, bestyrelsen kan til- eller framelde sig mødet og referatet udsendes og gemmes i systemet, efter mødet.


Opgaver

Unioo hjælper bestyrelsen med at have overblik over de forskellige opgaver. Både til bestyrelsesmedlemmer og frivillige. Opgaverne kan oprettes individuelt eller stilles i forbindelse med dagsorden eller referat.


Dokumenter

At have samlet bestyrelsens arbejdet ét sted, gør en forskel. Få filer, dokumenter og billeder samlet ét sted og undgå at vigtigt arbejde og informationer går tabt, ved eksempelvis udskiftning i bestyrelsen.


Flere funktioner

Unioo har et stærkt ønske om at kunne gøre en forskel for foreningsdanmark. Der udvikles på fuld kraft og med input fra de mange forskellige foreninger i systemet, arbejdes der lige nu på blandt andet sponsorhåndtering, event- og billetsystem og meget mere. Læs mere om samarbejdet her.logo_bigMobilePay Box – den nemme virtuelle fælleskasse

Har din forening ikke har nogen formel bestyrelse, vedtægter og tegningsregler, er det ofte lettere, hurtigere og billigere at oprette en MobilePay Box.


MobilePay Box kan bruges til fx klassekassen, kagekassen, gavekassen, hvor du nemt og enkelt kan samle penge ind og styre alle slags fælleskasser, og det endda uden at blande det sammen med din privatøkonomi. 


Med MobilePay Box kan du oprette op til 3 fælleskasser (MobilePay Boxes) i din MobilePay-app.


Hvorfor MobilePay Box?

  • Nemt integreret i din MobilePay app
  • Nemt at oprette, indbetale og dele

Læs meget mere om MobilePay Box hermobile pay box