Skadesforsikringer

Hvordan er dine ting forsikret?

Rise Sparekasse samarbejder med Privatsikring og Ærø Brand Forsikring. 

Det gør vi, fordi vi ønsker, at vores kunder får tilbudt nogle af de bedste forsikringer på markedet. Det kan være afgørende at være godt forsikret! Derfor vil du altid kunne få en samtale med Privatsikring eller Ærø Brand Forsikring via os.


Tag en snak med din rådgiver

Vil du vide mere? Eller hvis du har lyst til allerede nu at få et tilbud fra Privatsikring eller Ærø Brand Forsikring, så kontakt din rådgiver i Rise Sparekasse. Din rådgiver sørger for at booke et møde til dig med en assurandør fra Privatsikring eller Ærø Brand Forsikring.


_PSK_Logo_RGB_Orange_Grey


Privat Sikring tegner forsikringer til privat- og erhvervskunder. Hos Privatsikring får du en bedre sikring af dine værdier og tilbyder dækninger, skadebehandling og service ud over det sædvanlige. 

Du får adgang til attraktive forsikringsprodukter igennem en samarbejdspartner, som er udviklet til at servicere pengeinstitutterne. 

image


Hos Ærø Brand Forsikring kan du skabe tryghed for dig og din familie med lokale kvalitetsforsikringer.

Ærø Brand Forsikring er der, når vores kunder har brug for forsikring. Hver dag, året rundt - nemt at få fat i. Og får du en skade, er Ærø Brand Forsikring der, når det gælder.


Du får de bedste dækninger til skarpe priser - ingen dyre pakker, du ikke har brug for.

Ærø Brand Forsikring rådgiver altid personligt med udgangspunkt i dine behov.


Vælger du at skifte til Ærø Brand Forsikring, klarer vi naturligvis alt papirarbejdet.

Det er hurtigt og nemt.