Rise Flemløse Sparekasse 2020 - Selvbetjening - Det Digitale Betalingskort

Det Digitale Betalingskort

Mistet kort? Det Digitale Betalingskort er din løsning!

Uheld og kritiske situationer opstår både til hverdag, fest - og desværre også på ferien. Behovet for et nyt betalingskort kan opstå hurtigt, men nu kan du også få hjælpen hurtigt!


Med Det Digitale Betalingskort kan du inden for få minutter få udstedt et nyt kort til din konto og være klar til betaling. Kortet er udelukkende digitalt og kan ses i din net- og mobilbank. Derfra kan den anvendes via push funktionen fra mobilbank til Apple Pay eller Google Pay. 

Så snart du har tilknyttet kortet til din foretrukne wallet-løsning, er du betalende igen!


Kortet kan også være en fordel for dig, der udelukkende benytter dig af betaling via mobiltelefonen og derfor aldrig har det fysiske kort i brug.


Vi tilbyder Det Digitale Betalingskort til:

  • Mastercard: Udstedes digitalt, hvor der samtidig produceres et fysisk version af kortet, og sendes til kortholder via posten (ca. 10 arbejdsdage). 
  • Visakort: Kan kun udstedes digitalt. Det er altid Visa-delen af Visa/Dankort, der lægges i Apple Pay eller Google Pay.

Det Digitale Betalingskort koster det samme som det fysiske kort.


Ring til din lokale bankrådgiver i Rise Sparekasse, hvis du er interesseret i at få tilknyttet Det Digitale Betalingskort til din konto.