Hvorfor have en pensionsordning?

Vi har et af Danmarks bedste systemer til at vise dig, hvordan du er stillet nu, og hvad du kan gøre fremadrettet, for at du er sikret den tilværelse, du ønsker, når du skal på pension eller hvis der skulle ske dig noget.


Hvem ved hvad fremtiden bringer?

Nogen vil måske sige: Den, der gemmer til natten, gemmer til katten - men ingen af os kan spå om fremtiden. Vi ved ikke om det offentlige vil være i stand til at opretholde folkepensionen, som den ser ud i dag. Derfor bør du allerede nu tænke over, hvordan du gerne vil leve, efter du bliver pensioneret.


Få indflydelse på din egen levestandard

Hvis du sætter din lid til det offentlige, er du uden indflydelse på din egen levestandard. Hvis du derimod opretter en opsparing, er du stillet mere frit - så får du måske mulighed for at rejse eller gøre de ting, du ikke har tid til, mens du arbejder.


Berig dig selv på dine gamle dage

Der er ingen grund til at gamble med fremtiden og undlade at spare op. I Rise Sparekasse tilbyder vi alle former for pensionsopsparinger. Du kan selv tilrettelægge din fremtid og vi har et helt særligt system, der viser netop dine egne tal, så du lettere kan tilrettelægge ud fra fakta og dine drømme.


Tab af erhvervsevne

Det er vigtigt for alle, at det økonomiske grundlag er sikret, hvis du mister din erhvervsevne. Ulykke og sygdom kan ramme os alle, du kan sikre dig via din pensionsopsparing i sparekassen med en forsikring der dækker ved tab af erhvervsevnen. 


Gruppelivsforsikring

Tryghed er i høj grad at vide, at din familie er sikret økonomisk, hvis du selv falder bort eller bliver ramt af en ulykke. En gruppelivsforsikring er den billigste måde, du kan sikre din familie på. 


Kritisk Sygdom 

Vi kender alle en eller flere der er blevet ramt af en alvorlig kritisk sygdom. Vor levevis er i dag en medvirkende årsag til sygdomme, der forringer livskvaliteten. Sparekassen kan tilbyde dig en forsikring ved kritisk sygdom, som giver tryghed via en kontant sum, hvis man bliver ramt af en alvorlig sygdom. 


Kontakt os

Har du spørgsmål til pensionsordninger eller i øvrigt, er vi klar til at hjælpe.