Nyheder

Overskrift 02:

Ny kreditchef i Rise Sparekasse

Introduktionstekst:
Fra 1. december har Rise Sparekasse ansat Claus Windeløv Rasmussen som kreditchef. Han afløser Kisser Warming, som går på pension ved udgangen af december.
Beskrivelse:

Kreditchef Kisser Warming slutter pr. 31. december sit arbejdsliv i Rise Sparekasse. Hun har haft ansvaret for kreditområdet i Rise Sparekasse siden 2019.


”Kisser har haft en sikker hånd på Rise Sparekasses kreditområde og har været med til at opbygge en sund og stærk kreditkultur. Vi er kede af, at Kisser stopper, men takker hende for hendes meget store indsats og ønsker hende god vind fremover” siger Bjarne V. Nielsen.


”Efter mere end 43 spændende og udfordrende år i den finansielle branche har jeg valgt at give stafetten videre til yngre kræfter. Jeg ser nu frem til at bruge min tid på andre interesser. Samtidig vil jeg benytte lejligheden til at sige tusinde tak til kunder, kolleger og samarbejdspartnere for mange gode, inspirerende og udviklende opgaver og oplevelser. Jeg håber alt det bedste for Claus og Rise Sparekasse i fremtiden” siger Kisser.


Som afløser til Kisser Warming har Sparekassen ansat Claus Windeløv Rasmussen. Han kommer fra en stilling som Seniorkreditspecialist fra et større pengeinstitut. Claus’ 17 år lange karriere i finansverdenen startede som privatrådgiver og efterfølgende som erhvervskundechef. De sidste 6 år har han arbejdet som seniorlandbrugsrådgiver og seniorkreditspecialist. Derudover har han en HD i Finansiel Rådgivning og en lederuddannelse.


”Claus har en bred og værdifuld erfaring fra flere forskellige job og uddannelser inden for finansverdenen, hvilket kommer vores kunder i Rise Sparekasse til gode” udtaler Bjarne V. Nielsen.


”Jeg ser frem til at videreføre en sund kreditkultur i en solid og veldrevet sparekasse. Jeg vil bruge min erfaring til at understøtte alle rådgivere i deres kreditvurdering af kunderne – og sammen finde løsninger, til gavn for nuværende og kommende kunder.” siger Claus.

Claus er bosat i Odense med sin hustru Hanne og deres 3 børn.