Nyheder

Overskrift 02:

Ny medarbejder i vores Svendborg afdeling

Introduktionstekst:

Vi kan med stor glæde fortælle, at der pr. 1 juni er ansat en dygtig og erfaren medarbejder i vores Svendborg afdeling. Per Rasmussen er ansat som produktionsmedarbejder.

Beskrivelse:

Vi kan med glæde meddele, at produktionsgruppen får tilført flere ressourcer. Vi har nemlig ansat Per Rasmussen som produktionsmedarbejder i Rise Sparekasse Svendborg afdeling.

Per Rasmussen er en engageret kundemedarbejder med over 30 års erfaring indenfor bankverdenen. Han har et godt kendskab til arbejdsopgaverne og har desuden et stort lokalkendskab, da han har arbejdet i det sydfynske igennem mange år.

Per er 54 år har 3 drenge i alderen 14, 16 og 22 år. I fritiden er Per aktiv i foreningslivet som bl.a. fodboldtræner i Kirkeby.

"Jeg har glædet mig til at blive en del af Rise Sparekasse, der er lokalt forankret og samfundsansvarligt pengeinstitut. Jeg sætter pris på, at man kommer i kontakt med et rigtigt menneske og får en god personlig kundebetjening, når du ringer til sparekassen, og ikke fx en robot eller et call center. Fremover vil det være mig, I kommer i kontakt med - hvis du ringer til Rise Sparekasse i Svendborg” udtaler Per Rasmussen.

Per Rasmussen sidder klar på telefon: 6323 0117 og e-mail: pr@sparekassen.dk


Vi byder Per velkommen til holdet - vi glæder os til samarbejdet.