Nyheder

Overskrift 02:

2 nye medarbejdere i vores Svendborg afdeling

Introduktionstekst:

Vi kan med stor glæde fortælle, at der pr. 1 juni er ansat 2 dygtige og erfarne medarbejdere i vores Svendborg afdeling. Jan Svenssen er ansat som privat- og erhvervsrådgiver og Per Rasmussen som produktionsmedarbejder.

Beskrivelse:

Jan Svenssen er 54 år og ansat som privat- og erhvervsrådgiver i Rise Sparekasse Svendborg afdeling. Med sig i bagagen har han 25 års lang karriere fra stillinger som kundechef & filialdirektør fra forskellige pengeinstitutter på Fyn. Jan Svenssen kommer med solid erfaring og en stærk faglig ballast, samt et stort netværk med tilhørende lokalkendskab.

Fagligt er Jan Svenssen, udover at være bankuddannet samt har en Master i Ledelse, også færdiguddannet coach.

Privat har han været i forhold med Tanya i 8 år, sammen har de 4 sammenbragte børn i alderen 16 til 20 år. I sin fritid spiller Jan golf på senioreliteniveau.

”Glæder mig over at blive en del af et mindre pengeinstitut, hvor alle kender alle, hvor tingene lykkes ved samarbejde og hvor kunderne har vores største fokus” udtaler Jan Svenssen.

Jan Svenssen sidder klar på telefon: 6220 0005 og mail: jsv@sparekassen.dk.


Samtidig kan vi meddele, at produktionsgruppen får tilført flere ressourcer. Vi har nemlig ansat Per Rasmussen som produktionsmedarbejder i Rise Sparekasse Svendborg afdeling.

Per Rasmussen er en engageret kundemedarbejder med over 30 års erfaring indenfor bankverdenen. Han har et godt kendskab til arbejdsopgaverne og har desuden et stort lokalkendskab, da han har arbejdet i det sydfynske igennem mange år.

Per er 54 år har 3 drenge i alderen 14, 16 og 22 år. I fritiden er Per aktiv i foreningslivet som bl.a. fodboldtræner i Kirkeby.

"Jeg har glædet mig til at blive en del af Rise Sparekasse, der er lokalt forankret og samfundsansvarligt pengeinstitut. Jeg sætter pris på, at man kommer i kontakt med et rigtigt menneske og får en god personlig kundebetjening, når du ringer til sparekassen, og ikke fx en robot eller et call center. Fremover vil det være mig, I kommer i kontakt med - hvis du ringer til Rise Sparekasse i Svendborg” udtaler Per Rasmussen.

Per Rasmussen sidder klar på telefon: 6323 0117 og e-mail: pr@sparekassen.dk


Vi byder dem begge velkommen til holdet - vi glæder os til samarbejdet.