COVID-19

06.01.2022


Kære kunde 
  

COVID-19 situationen ser ud til at fortsætte og mange steder sker der daglige store stigninger i antallet af smittede og indlagte. Sparekassen tager sine forbehold i kampen om at undgå smittespredning ved at følge myndighedernes anvisninger tæt. 


Besøg i afdelinger eller møde med din rådgiver

Du er fortsat velkommen i vores afdelinger eller til møde med din rådgiver i Sparekassen. Husk mundbind, når du kommer ind i afdelingen og tag gerne dit coronapas med også.

Har du nogen symptomer på COVID-19, skal du blive hjemme – er du i tvivl, så bliv ligeledes hjemme. Din rådgiver har rigtig gode muligheder for at holde møde med dig online, hvis det ikke er muligt for dig at komme ind i afdelingen.


I dagligdagen holdes døren lukket for spontane kundehenvendelser, dog holdes der åbent for kassen om torsdagen.

At vi arbejder i hold betyder, at kundemøder skal afholdes via web, og såfremt kunderne kommer i Sparekassen til

møde, skal de forevise en gyldig PCR eller Quick test. I skal huske at følge almindelige råd om mundbind, afstand m.v.Hjælp igennem en svær tid

Vi er klar over, at der kan opstå rigtig mange spørgsmål, tanker om økonomiske forhold, investeringer mv. Skulle du blive økonomisk ramt i denne svære tid med Coronavirus, skal du vide, at vi står klar til at hjælpe og rådgive dig igennem. Vi har flere tiltag, der kan hjælpe med at få økonomien til at hænge sammen, hvis du f.eks. skulle miste jobbet eller en stor del af din omsætning i din virksomhed. Find din rådgiver her.

Stop - hvis du har symptomer_


Her bruger vi mundbind