Nyheder

Overskrift 02:

Stort velkommen til Frederik som er vores nye praktikant

Introduktionstekst:
Beskrivelse:

1. august stod vi klar i Svendborg afdeling til at byde Frederik Topp Kronvold velkommen. Han er finansøkonomstuderende og skal være i praktik hos os i 3 måneder.


Hans primære arbejdssted bliver Svendborg, men kommer rundt i forskellige afdelinger og fagområder, så han kan snuse så meget som muligt. I den tid han er hos os får Frederik mulighed for at omsætte teori og metode til en reel praksis samtidig med at skrive en opgave.


Frederik er 26 år gammel og bor i Odense. Han har taget en HA-uddannelse og for efterfølgende at uddanne sig som finansøkonom. Han har haft flere forskellige studiejobs som sælger. Frederik elsker fodbold og er en stor fan af Arsenal.


Frederik kommer ind med et stort gåpåmod og ligeledes stor entusiasme for banksektoren og fortæller nedenstående om sig selv:

"Udover min passion til fodbold, spiller jeg også meget golf og padel tennis med mine kammerater. 

Grunden til, at jeg valgte at arbejde i en sparekasse, er, fordi jeg gerne vil rådgive kunder hele vejen gennem livet, og give dem de bedste muligheder for at leve lige netop det liv, som de gerne vil. Dette er også en af grundende til, at jeg valgte Rise Sparekasse, da Sparekassen sætter sig i kundens sted samt viser stort samfundsansvar gennem gaveuddeling mm. til forskellige foreninger i lokalområdet. Disse faktorer gjorde, at jeg mente, jeg var et godt match for Rise Sparekasse."


Vi er glade for at have dig ombord Frederik! Ta godt imod ham 😊