Nyheder

Overskrift 02:

Forbrugerrådet Tænk Penge anbefaler Totalkredit!

Introduktionstekst:
Forbrugerrådet Tænk Penge har testet realkreditlån og konkluderer at Totalkredit er klart billigst. Derfor tildeles Totalkredit stemplet ’Tænk Penge Anbefaler’. Det sker for anden gang i streg.
Beskrivelse:

Overvejer du at købe en ny bolig? Så er der penge at spare, hvis du finansierer købet med et Totalkredit lån. Det er konklusionen på Forbrugerrådet Tænk Penges nye undersøgelse af realkreditmarkedet, hvor realkreditlån fra alle fire realkreditinstitutter i Danmark er gået efter i sømmene.

Ved at opstille otte forskellige lånesituationer har Forbrugerrådet Tænk Penge undersøgt, hvor du betaler de laveste løbende omkostninger til realkreditinstituttet – det vil sige omkostninger, du som boligejer skal betale til realkreditinstituttet, når du låner penge af dem. Konklusionen er, at Totalkredit er billigst i samtlige otte lånesituationer. 

Det er en udmærkelse, vi i Rise Sparekasse er stolte af. Vores tætte samarbejde med Totalkredit giver os nemlig mulighed for at tilbyde vores kunder et rigtigt godt boliglån.


Læs artiklen fra Forbrugerrådet Tænk Penge her