Nyheder

Overskrift 02:

Haarby byder velkommen til to nye medarbejdere

Introduktionstekst:
Rise Sparekasses afdeling i Haarby har netop ansat to nye medarbejdere – Kirsten Oudrup Nielsen som privatkunderådgiver og Marianne von Essen som medarbejder i vores økonomiafdeling.
Beskrivelse:

Kirsten Oudrup Nielsen og Marianne von Essen startede mandag den 1. juli 2024. De nye ansættelser vil styrke vores stærke team og sikre en endnu bedre service for vores kunder.


25 års erfaring og godt humør

Kirsten Oudrup Nielsen tiltræder som vores nye privatkunderådgiver med over 25 års erfaring fra bankverdenen. Hun har tidligere arbejdet som privatrådgiver hos Danske Bank og senest hos Sparekassen Sjælland-Fyn. Kirsten er kendt for sin udadvendte personlighed og sit smittende smil.

”Jeg valgte Rise Sparekasse, fordi det er et mindre pengeinstitut med korte kommunikationsveje. Det gør, at beslutningsprocesserne går hurtigt, hvilket er en stor fordel for kunderne. Jeg ser frem til at bringe min erfaring i spil og hjælpe vores kunder med deres økonomiske behov,” fortæller Kirsten.


Kirsten, 62 år gammel og bor sammen med sin mand Peter i Højby. I sin fritid nyder hun at sejle i deres båd i Bogense og tilbringe tid med sine tre børn og to børnebørn.


Tilbage til det lokale

Med en solid baggrund inden for bankverdenen bringer Marianne von Essen over 16 års erfaring med sig, når hun starter i Rise Sparekasses økonomiafdeling. Hun har primært arbejdet som filialsupporter med særligt fokus på pensionsområdet hos Sparekassen Sjælland-Fyn siden 2008. I sparekassen vil Marianne blandt andet arbejde med pension, investering, kundeforsikringer og kontrol af skatteindberetninger.

”I Rise Sparekasse ser jeg en spændende mulighed for at arbejde i en organisation med et stærkt lokalt fokus og korte beslutningsgange – her kender jeg til det lokale og ved, hvad der rører sig. Jeg glæder mig til at bidrage med min erfaring og mine idéer til at optimere arbejdsgangene,” siger Marianne om sin nye stilling.

Marianne er 45 år gammel og bor sammen med sin mand Daniel og deres tre sønner i Faaborg. I fritiden er hun aktiv i form af fitness og løb eller kører Fyn rundt for at se hendes drenge spille fodbold.


Sparekassedirektør Bjarne V. Nielsen udtaler: ”Vi er utrolig glade for at byde Kirsten og Marianne velkommen til Rise Sparekasse i Haarby. Deres omfattende erfaring og positive indstilling vil uden tvivl styrke vores team yderligere og gavne vores kunder. Vi har altid stræbt efter at give vores kunder den bedste service, og med disse nye ansættelser er vi godt rustet til at fortsætte denne mission.”

Vi ser frem til at arbejde sammen med både Kirsten og Marianne – og vi er helt sikre på, at de begge vil blive en stor gevinst for vores gode kunder.