Nyheder

Overskrift 02:

Ny filialdirektør i Flemløse og Haarby

Introduktionstekst:
Det er med stor glæde, at vi nu kan løfte sløret for vores nye filialdirektør i Flemløse og Haarby, Niklas Ahler Jørgensen. Som led i en planlagt vækst åbner Rise Sparekasse en ny afdeling i Haarby inden jul. Her vil Niklas også stå i spidsen for den daglige drift.
Beskrivelse:

Niklas har 10 års erfaring fra den finansielle verden og kommer fra en stilling som erhvervsrådgiver i Fynske Bank. Han har tidligere arbejdet med privatkunder igennem mange år i henholdsvis Nykredit og Nordea. Derudover har han erfaring med projektledelse samt været instruktør for nye bankrådgivere. Fagligt har Niklas gennemført finansuddannelsen efterfulgt af en AU i Finansiel Rådgivning og HD i Organisation og ledelse. Han har desuden gennemført erhvervsrådgiver uddannelsen på FU.

“Jeg glæder mig til at stå i spidsen for en stærk lokal sparekasse med dygtige medarbejdere og med visionen om at være en samfundsansvarlig sparekasse for lokalområdet.” siger Niklas.

Med Niklas’ baggrund og erfaringer får Rise Sparekasse ikke bare en kompetent direktør, men også en der kan sikre at sparekassen bliver løftet til et nyt niveau.

Privat er Niklas bosiddende i Svendborg med sin kone Maria, hvor de lige har købt et hus.  En af hans større interesser er at spille fodbold sammen med sine venner.

Velkommen til Niklas - vi glæder os til samarbejdet.