Nyheder

Overskrift 02:

Friske kræfter med lokalkendskab

Introduktionstekst:

Sparekassen byder velkommen til Per Emil Eskildsen og Michelle Johansen. Mød dem her:

Beskrivelse:

Pressemeddelelse                                                                                                                         

03.05.2024


Rise Sparekasse er glad for at kunne byde to dygtige og erfarne medarbejdere velkommen i Sparekassen.

Per Emil bliver en del af erhvervsholdet i Svendborg, Faaborg og Haarby afdelingerne, mens Michelle styrker privatrådgiverholdet i Faaborg.


Per Emil Eskildsen, en erfaren erhvervsrådgiver, vil sidde i Svendborg og rådgive erhvervskunderne på Fyn. Han kommer med en solid baggrund inden for branchen, og med en fortid som erhvervsrådgiver i Nordfyns Bank bringer Per Emil værdifuld viden til vores afdelinger. Derudover deltager han aktivt i både BNI og Rotary Klub, hvilket passer til Rise Sparekasses værdier som en samfundsansvarlig Sparekasse. Et match, som også Per Emil kan mærke:


"Til samtalen klikkede det bare, og puslespilsbrikkerne faldt på plads. Det var her, jeg skulle være! Jeg skal hjælpe med de lidt større erhvervskunder, og jeg glæder mig til at bringe både min erfaring og viden ind i teamet, så vi kan fortsætte med at betjene vores erhvervskunder på højeste niveau," udtaler Per Emil Eskildsen. "Jeg er overbevist om, at vores indsats vil skabe værdi for vores kunder og bidrage til væksten i lokalsamfundet," fortsætter han.


Per Emil er 56 år gammel og er bosiddende i Ringe med sin hustru, der er gymnasielærer. Sammen har de en datter på 14 år samt to voksne børn, som begge er flyttet hjemmefra. I fritiden nyder Per Emil at gå på jagt og spille golf.


Samtidig byder vi også Michelle Johansen velkommen, der starter som privatrådgiver i Faaborg afdeling. Michelle bringer frisk energi og et solidt lokalkendskab til vores team i Faaborg. Hendes baggrund som privatrådgiver i Nykredit Bank og uddannelse som finansøkonom fra UCL giver hende den helt rette kombination af praktisk erfaring og teoretisk viden.


"Jeg både bor og er opvokset på Sydfyn. Derfor er jeg meget glad for at blive en del af Rise Sparekasse, hvor jeg kan være tættere på det lokalområde, jeg bor i, og de kunder, jeg arbejder med,” fortæller Michelle Johansen. "Jeg tror nemlig på, at personlig rådgivning er utroligt vigtigt, og jeg ser frem til at opbygge stærke relationer med vores kunder” fortsætter hun.


Michelle er 24 år og bosiddende i Korinth, med sin kæreste Matias. Hun er født og opvokset i Vester Aaby, og har således et stort lokalkendskab. 


Linda Kongstad Levorsen, filialdirektøren for Rise Sparekasses afdelinger i Svendborg og Faaborg, glæder sig også over de nye tilføjelser til holdet:


"Vi er meget glade for at byde Per Emil og Michelle velkommen til vores team. De vil begge være med til at styrke vores engagement i Faaborg, Svendborg og Haarby. Og samtidig vil deres erfaring, og kendskab til lokalområdet samt kundernes behov - styrke vores afdelinger og bidrage til vores ønske om at være Danmarks mest samfundsansvarlige Sparekasse," fortæller Linda begejstret.