Rise Flemløse Sparekasse 2020 - Sparekassen - Nyheder - Starten på et generationsskifte i Rise afd.

Starten på et generationsskifte i Rise afd.

Starten på et generationsskifte hos Rise Sparekasse i Rise afdeling.

Pressemeddelelse: Rise Sparekasse, Rise afd.
31.05.2024


Den 1. juni 2024 overdrager filialdirektør Ole Lemmeke Jørgensen flere ledelsesmæssige opgaver til privat- og erhvervsrådgiver Esben Holm Andersen, som samtidig udnævnes til souschef i Rise Sparekasses afdeling i Rise på Ærø. Ole vil fremover arbejde på deltid som led i et planlagt generationsskifte.


Ole Lemmeke Jørgensen, 61 år, har været en del af Rise Sparekasse siden august 2007 og blev filialdirektør i marts 2019. Han spiller en meget central rolle i Sparekassens engagement i lokalsamfundet på Ærø.


"Jeg har indtil videre haft nogle skønne år som filialdirektør i Rise afdeling, og jeg har på nært hold mærket, hvordan lokalsamfundet bakker op om vores tilstedeværelse. Derfor ser jeg frem til at arbejde på deltid og fortsætte med at støtte vores kunder og kolleger. Esben er godt rustet til at overtage rollen som souschef, og det bliver et spændende nyt kapitel med ham i ledelsen af afdelingen sammen med mig," udtaler Ole L. Jørgensen.


Nye kræfter

Esben Holm Andersen, 28 år, har været ansat i Sparekassen siden november 2020, hvor han startede som finanstrainee. I juni 2021 blev han udnævnt til Privat- og erhvervsrådgiver. Esben er vellidt blandt kunderne og han har vist et stort engagement og kompetence inden for sit felt, hvilket gør ham til det naturlige valg som ny souschef.


Og det er en stilling, som Esben Holm Andersen tiltræder med stor glæde:

"Jeg er meget taknemmelig for denne mulighed og ser frem til at fortsætte det gode samarbejde og samtidigt blive en del af den gode udvikling som Ole har startet. Jeg vil gøre mit bedste for at leve op til forventningerne."


Fuld opbakning fra ledelsen

Rise Sparekasse, med mere end 160 års historie, har altid haft et stærkt fokus på samfundsansvar – både eksternt, men også internt. Sparekassen stræber efter at være Danmarks mest samfundsansvarlige Sparekasse målt på handlinger, og en af dem er netop at udvikle og belønne gode medarbejdere.


"Vi er meget glade for at kunne starte dette generationsskifte med to så dygtige medarbejdere. Ole vil fortsat bidrage med sit store engagement og sin store erfaring til gavn for den lokale udvikling. Esben har vist et stort potentiale, og jeg glæder mig til at følge hans udvikling og fortsætte det gode samarbejde fremover," udtaler Rise Sparekasses direktør, Bjarne V. Nielsen.


Kontakt os

Vi står klar til at hjælpe dig med rådgivning, kontakt os allerede i dag. Klik her

Læs pressemeddelelsen fra 31.05.24 her.