Nyheder

Overskrift 02:

Rise Sparekasse bliver hovedsponsor for Faaborg ØH’s herre i 2. division

Introduktionstekst:
Rise Sparekasse har gennem flere år været sponsor i håndboldklubben Faaborg ØH, og med en ny 3-årig aftale fortsætter det gode samarbejde mellem klubben og sparekassen – denne gang med et sponsorat for klubbens herrehold i 2. division.
Beskrivelse:

Pressemeddelelse:04.09.2023


Sponsoratet er indgået, da Rise Sparekasse er engageret i at støtte lokale initiativer, der fremmer livskvalitet og udvikling. Vi mener, at et blomstrende foreningsliv udgør en afgørende faktor for styrkelsen af vores lokalsamfund.


Et lokalt samfundsansvar

Rise Sparekasses formål er at være Danmarks mest samfundsansvarlige sparekasse. Lige siden vi blev stiftet i 1860, har det lokale engagement været vigtigt, og sponsoratet i Faaborg ØH er blot en af mange lokale handlinger, der bekræfter netop dét.


Bjarne V. Nielsen, direktør i Rise Sparekasse, udtaler: "Vores samarbejde med Faaborg ØH og den 3-årige sponsoraftale viser vores tro på deres potentiale. Vi ser frem til at bidrage til deres vækst og præstationer. Vi deler værdier som samarbejde, fællesskab og vedholdenhed. Vi er stolte af at have Faaborg ØH som samarbejdspartner, og vi ser frem til at støtte vores lokale håndboldhold på deres rejse. Vi er begejstrede for dette partnerskab, som vil hjælpe holdet med at vokse og trives.”


Som hovedsponsor vil Rise Sparekasse aktivt deltage i holdets begivenheder og initiativer, og med denne aftale ønsker Rise Sparekasse at inspirere og motivere unge talenter til at forfølge deres passion for håndboldsporten i lokalområdet.


“Vi åbnede i 2021 vores filial i Faaborg, fordi vi har en oprigtig interesse for området og byen, ikke mindst det, der bydes på gennem de mange ildsjæle og aktiviteter, der er med til at få lokalområdet til at fungere. På den måde giver vi noget tilbage til samfundet vi bor i – og det er i princippet vores kunder i Sparekassen, der er med til at realisere det”, fortæller filialdirektør Linda Kongstad.


Formand for Faaborg ØH, Jens Blom udtaler: "Efter flere års godt sponsorsamarbejde er vi glade for at kunne offentliggøre, at vi nu har indgået en 3-årig aftale med Rise Sparekasse som hovedsponsor i Faaborg ØH. Det er en spændende udvikling, der markerer et nyt kapitel i vores partnerskab og åbner op for nye muligheder for vores klub. Vi ser Rise Sparekasse som en samarbejdspartner, der ikke blot er en økonomisk støtte, men også en synlig og tilgængelig lokal sparekasse med stor interesse i foreningslivet og lokalsamfundet som helhed. Rise Sparekasses engagement og interesse for vores klub og lokalsamfundet går hånd i hånd med vores egne værdier og ambitioner."


Den styrkede aftale mellem Rise Sparekasse og Faaborg ØH afspejler en fælles dedikation til fællesskab, vækst og udvikling.


Rise Sparekasse ser frem til en spændende håndboldsæson, og glæder sig til at følge klubben i den kommende sæson.