Ny filial i Faaborg

Rise Sparekasse fejrede første åbningsdag i Faaborg med balloner og chokolade

Fredag den 5. marts var første åbningsdag for Rise Sparekasse i Faaborg - og det blev fejret.

Medarbejderne gik på gaden for at hilse på faaborgenserne og for at uddele balloner og chokolade fra Konnerup med en hilsen.

Desuden var vi klar til at fremvise vores nye skønne lokaler i kontorfællesskabet i Bryggergården. Vi bød alle velkommen - de mange kunder, som vi allerede har i området, og ikke mindst borgere, virksomheder og kommende kunder, som ønsker vækst og udvikling i Faaborg og omegn.


Filialen er nu klar til at tage imod både privat- og erhvervskunder og holder åbent alle dage.

- Vi tager alle forbehold og forsigtigheder i forhold til corona. Vi føler os utrolig velkomne i Faaborg og oplever en stor opbakning fra faaborgenserne, samt positive tilbagemeldinger om, at et nyt pengeinstitut åbner i byen.


Vi ville mere end gerne åbne afdelingen med en reception, samt fremvisning af vores nye skønne lokaler, men vi udskyder dette til Corona-pandemien tillader dette.RiseSparekasse_5elementPressemeddelelse 10. februar 2021


Rise Sparekasse har sat ansigt på Faaborg afdelings nye rådgivere

Det er med stor glæde, at vi nu kan præsentere vores nye rådgiver i Faaborg afdeling, Lotte Højmark. Lotte kommer med en stor erfaring i bagagen, 30 år i den finansielle sektor.


Lotte passer rigtig godt ind i vores nye filial i Bryggergården i Faaborg, siger direktør Bjarne V. Nielsen og tilføjer; Lotte har den erfaring og de kompetencer der er brug for, når vi skal starte en ny filial op. Stærk faglighed og erfaring med rådgivning af privat- og mindre erhvervskunder. Tilmed er Lotte ærke Faaborgenser og kender byen, byens opland, foreningsliv, forretninger og virksomheder og er dermed fra start fuldt bevidst om, hvad Faaborg er for en størrelse og hvilke muligheder der findes, fortæller Bjarne V. Nielsen.


Vi mærker allerede nu stor interesse for filialen og er selvfølgelig klar til at tage imod henvendelser på nuværende tidspunkt. Lotte er ansat d. 10. februar og kan kontaktes på 6261 1100 eller mail lh@sparekassen.dk. 


Faaborg filial_lille_R

Udover Lotte vil Mathias Christensen, Morten Aagaard og Linda Kongstad også være en del af dagligdagen i filialen.


Kontakt os

Vi står klar til at hjælpe dig med rådgivning, kontakt os allerede i dag. Klik her


Læs pressemeddelelsen fra 29.01.21 her