Ny filial i Faaborg

Rise Sparekasse har sat ansigt på Faaborg afdelings nye rådgivere

Det er med stor glæde, at vi nu kan præsentere vores nye rådgiver i Faaborg afdeling, Lotte Højmark. Lotte kommer med en stor erfaring i bagagen, 30 år i den finansielle sektor.


Lotte passer rigtig godt ind i vores nye filial i Bryggergården i Faaborg, siger direktør Bjarne V. Nielsen og tilføjer; Lotte har den erfaring og de kompetencer der er brug for, når vi skal starte en ny filial op. Stærk faglighed og erfaring med rådgivning af privat- og mindre erhvervskunder. Tilmed er Lotte ærke Faaborgenser og kender byen, byens opland, foreningsliv, forretninger og virksomheder og er dermed fra start fuldt bevidst om, hvad Faaborg er for en størrelse og hvilke muligheder der findes, fortæller Bjarne V. Nielsen.


En mere præcis åbningsdato er sat

Der arbejdes hårdt for, at få lokalerne klar til åbningen og der er nu sat en præcis dato for åbningen, nemlig fredag d. 5. marts kl. 10.00, hvor vi er klar til at fremvise vores nye skønne lokaler. Her byder vi velkommen til de mange kunder, som vi allerede har i området, og ikke mindst borgere, virksomheder og kommende kunder, som ønsker vækst og udvikling i Faaborg og omegn.


Vi mærker allerede nu stor interesse for filialen og er selvfølgelig klar til at tage imod henvendelser på nuværende tidspunkt. Lotte er ansat d. 10. februar og kan kontaktes på 6261 1100 eller mail lh@sparekassen.dk. 


Faaborg filial_lille_R

Udover Lotte vil Morten Aagaard, Linda Kongstad og Mathias Christensen også være en del af dagligdagen i filialen.


Vi ville mere end gerne åbne afdelingen med en reception, samt fremvisning af vores nye skønne lokaler, men vi udskyder dette til Corona-pandemien tillader dette, slutter Bjarne V. Nielsen.


Kontakt os

Selvom vi først åbner den 5. marts, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med rådgivning. Klik her


Læs pressemeddelelsen fra 29.01.21 her