Genåbning

Vi åbner forsigtig dørene igen

Kære kunde 
  

Som følge af regeringens seneste udmeldinger om gradvis genåbning, kan vi med glæde melde den gode nyhed til jer, at vi åbner forsigtigt dørene i vores afdelinger fra mandag den 26. april kl. 10.00. Kassebetjening åbnes ligeledes op, så vi fremadrettet har åbent om torsdagen - første gang den 29. april 2021. 

Se åbningstider i kassen og åbningstider for alle vores afdelinger her.


Vi opfordrer alle vores kunder til at følge myndighedernes generelle anbefalinger, så vi sammen kan mindske risikoen for spredning af Coronavirus.

  • Bliv hjemme, hvis du har symptomer på Covid-19.
  • Benyt mundbind og sprit hænderne ved indgangen.
  • Host eller nys i dit ærme – ikke dine hænder.
  • Begræns den fysiske kontakt – undgå f.eks. håndtryk.
  • Hold passende afstand til medarbejdere og andre kunder.


Møde med din rådgiver

Vi er klar over, at der kan opstå rigtig mange spørgsmål, tanker om økonomiske forhold, investeringer mv.

Du kan nu, som hidtil, booke fysiske kundemøder i Sparekassen med din rådgiver, dog anbefaler vi, primært at afholde møder enten online eller over telefonen. 

Ved afholdelse af møder i Sparekassen, gør vi dog opmærksom på, at har du symptomer af nogen art, der kan relatere sig til Corona-smitte, skal du ikke møde op. Er du i tvivl, så bliv også hjemme - husk vi har rigtig gode muligheder for, at afholde mødet via telefon eller videomøde.


Følg sparekassen på Facebook, hvor vi løbende orienterer om nye tiltag i forhold til corona.


Hjælp igennem en svær tid

Skulle du blive økonomisk ramt i denne svære tid med Coronavirus, skal du vide, at vi står klar til at hjælpe og rådgive dig igennem. Vi har flere tiltag, der kan hjælpe med at få økonomien til at hænge sammen, hvis du f.eks. skulle miste jobbet eller en stor del af din omsætning i din virksomhed. Find din rådgiver her.


Rejseforsikring via dit Mastercard fra Sparekassen

Har du købt eller bestilt en rejse kan du se, hvordan du er stillet her.