Coronavirus

COVID-19

Kære kunde 
  

COVID-19 situationen ser ud til at fortsætte og mange steder sker der daglige store stigninger i antallet af smittede og indlagte. Sparekassen tager sine forbehold i kampen om at undgå smittespredning ved at følge myndighedernes anvisninger tæt, og derfor har vi bl.a. valgt at lukke dørene for kasseekspedition fra onsdag den 16. december 2020 til og med den 25. april 2021 i alle vores filialer.


Møde med din rådgiver

Vi er klar over, at der kan opstå rigtig mange spørgsmål, tanker om økonomiske forhold, investeringer mv.

Du kan nu, som hidtil, booke møde i Sparekassen med din rådgiver, dog anbefaler vi, primært at afholde møder enten online eller over telefonen. 

Ved afholdelse af møder i Sparekassen, gør vi dog opmærksom på, at har du symptomer af nogen art, der kan relatere sig til Corona-smitte, skal du ikke møde op. Er du i tvivl, så bliv også hjemme - husk vi har rigtig gode muligheder for, at afholde mødet via telefon eller videomøde.


Hjælp igennem en svær tid

Skulle du blive økonomisk ramt i denne svære tid med Coronavirus, skal du vide, at vi står klar til at hjælpe og rådgive dig igennem. Vi har flere tiltag, der kan hjælpe med at få økonomien til at hænge sammen, hvis du f.eks. skulle miste jobbet eller en stor del af din omsætning i din virksomhed. Find din rådgiver her.


Rejseforsikring via dit Mastercard fra Sparekassen

Har du købt eller bestilt en rejse kan du se, hvordan du er stillet her.