Forskudsopgørelse

Undgå skattesmæk.
- Tjek og ret din forskudsopgørelse for 2024

Den 14. november 2023 blev din forskudsopgørelse for 2024 frigivet. Tag et øjeblik og tjek tallene for at sikre, at din skat næste år er nøjagtig.


Se og Ret Din Forskudsopgørelse

Forskudsopgørelsen fungerer som et budget for din forventede indkomst og skat i 2024. Hvis der er ændringer i dit liv eller økonomi, som f.eks. mere eller mindre arbejde hjemmefra, lønændringer, eller køb/salg af bolig, skal du justere din forskudsopgørelse. Det er nemt at gøre - bare klik og ret her.


Nye Boligskatteregler Fra 1. Januar 2024

Husk, fra 2024 bliver både grundskyld (ejendomsskat) og ejendomsværdiskat opkrævet via din forskuds- og årsopgørelse, hvis du ejer bolig. Se detaljerne under "Forventet økonomi 1/1-31/12 2024". Grundskylden flytter ind på forskudsopgørelsen, så du får mindre udbetalt månedligt i stedet for to årlige opkrævninger fra kommunen. Ingen grund til at tælle grundskylden med i budgettet længere!


Vi er Her for Dig!

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning? Vi er altid klar til at hjælpe. Kontakt din rådgiver for at få personlig assistance og sikre, at din forskudsopgørelse passer til dine behov.