Skal du have ny bil?

I Rise Sparekasse kan du låne penge til køb af bil. Her hjælper et billån dig på vej, idet låneformen er meget fleksibel.

Mange forbrugsting købes som en pludselig indskydelse, andre som køb af en ny bil er overvejet gennem længere tid - så skal pengene bruges hurtigt, opretter vi normalt lånet, mens du sidder og venter.


Låneberegning

Hvis du går og overvejer at oprette et lån i Rise Sparekasse - men ikke har overblikket over hvad det betyder for din økonomi fremover - så kig ind i sparekassen alligevel. Vi laver naturligvis gerne en uforpligtende beregning på, hvad et billån kommer til at betyde for dig.


Hvis du har sparet op i forvejen...

Opsparing kan altid betale sig - også når man skal låne penge. Har du i forvejen 20 % eller mere af det beløb, du gerne vil låne, så kan du få lånet til en lidt lavere rente.


Vil du investere i en ny elbil?

Rise Sparekasse støtter den grønne omstilling og gør det nu muligt at søge i en puljer på 20 mio. kr. med særlig attraktive lån til elbil. Her tilbyder vi med et billån til en ekstraordinær lav rente, der hjælper dig på vej. 

Læs mere her.


Har du styr på forsikringerne?

I Sparekassen samarbejder vi med blandt andet Privatsikring og Ærø Brand Forsikring, og du kan hermed samle både billån og forsikringer ét sted. Det betyder, at vi ofte kan give dig et godt tilbud på både billån og bilforsikring til konkurrencedygtig priser. 

Kontakt din rådgiver inden du køber bil. Så kan I sammen finde de løsninger der passer dig bedst.


Kontakt os 

Ring eller kom ind i sparekassen og hør nærmere om de muligheder, der er.