Rise Flemløse Sparekasse 2020 - Investering - Bæredygtige investeringer

Bæredygtige investeringerBæredygtighed og investering

Kan det gå hånd i hånd?


Ja, det mener vi i høj grad, det kan. Stigende fokus på hvordan virksomheder opfører sig, kan direkte udmønte sig i, hvor attraktivt det pågældende selskab er værd at investere i.  Ord skal selvfølgelig følges op af handling.


Sektorer, brancher og firmaer, der tager dette seriøst, oplever større fokus og efterspørgsel fra investorer. Dette er ikke kun en lokal dansk trend, men i høj grad global, om end den udmøntes på forskellig vis rundt omkring i verden.


I EU har man vedtaget forordninger, der fra 2021 skal implementeres i medlemslandene.

Der er vedtaget love, der i højere grad skal gøre forbrugerne bevidst om konsekvensen af deres valg. Dette ses bl.a. ved, at vores samarbejdspartnere er i gang med et omfattende arbejde, hvor alle investeringer gennemlyses og alle investerings produkter kategoriseres ud fra deres bæredygtigheds profil.


Læs om hvordan vores samarbejdspartnere Sparinvest og BankInvest arbejder med Bæredygtighed.


Som kunde vil du derfor opleve at blive mødt af nyt materiale, hvor dine investeringers aftryk på verden vil blive anskueliggjort og fra 2022 vil du også skulle tage særskilt stilling til, i hvilket omfang bæredygtighed skal påvirke dit investeringsvalg.


I Rise Sparekasse synes vi, det spiller godt sammen med vores ønske, om at være Danmarks mest Samfundsansvarlige Sparekasse!