Nyheder

Overskrift 02:

Stort velkommen til Simone

Introduktionstekst:
Det er med stor glæde at fortælle, at Simone Damborg Aistrup har valgt at tage hul på en spændende rejse som finanstrainee hos os.
Beskrivelse:

Simone startede d. 2. november 2023, i Svendborg afdeling. I den kommende tid vil hun gennemgå en grundig traineeuddannelse på FU og få praktisk oplæring i Svendborg afdeling, der vil forberede hende til det, der venter ved hendes fremtidige arbejdssted i Haarby afdeling.

Simone har allerede en spændende baggrund. Hun har tidligere arbejdet, som ejendomsmægler hos EDC i Assens, hvor hun opnåede sin ejendomsmæglertitel. Hendes beslutning om at skifte spor og bevæge sig ind i pengeinstitutverdenen er en fantastisk tilføjelse til Rise Sparekasse.

Ud over sine faglige kvalifikationer, er Simone også en aktiv deltager i lokalsamfundet i Haarby. Hun spiller håndbold og er aktivt medlem af Haarby Håndboldklub. Hendes tilknytning til lokalområdet er i tråd med vores mission om at gøre lokalsamfundene mere inspirerende for os alle. Simone vil uden tvivl bringe sin dedikation og samfundsengagement med ind i vores arbejde.


Citat fra Simone:

”Jeg glæder mig til at udvide min erfaring inden for kunderådgivning og være behjælpelig med at opfylde drømme. Min erfaring som ejendomsmægler, glæder jeg mig til at benytte på den anden side af bordet, samt i min fremadrettede rådgivning især når det kommer til boligkøb.” 
 Hun tilføjer: "Det er vigtigt for mig at give en god kundeoplevelse, og det føler jeg, at Rise Sparekasse er et godt fundament for, til dette formål”.


Endnu en gang byder vi Simone velkommen, og vi ser frem til et godt samarbejde med hende.