Helbredserklæring

Udfyldelse af helbredsoplysninger i forbindelse med rådgivningsmøde om pension og/eller forsikring

Hvis du har aftalt et møde med din rådgiver omkring pension, forsikring, dækning ved nedsat erhvervsevne og død, kan det være nødvendigt at udfylde en helbredserklæring.

Vær opmærksom på at helbredserklæringer skal udfyldes på computer, indsendelse af dokumentet er ikke muligt via Tablet.


Hvis ikke du har aftalt andet med din rådgiver skal du vælge den "korte" helbredserklæring. 


Tryk på ønskede link og vælg åben - alternativt kan du kopiere linket direkte ind i din webbrowser og derfra åbne. Erklæringen åbner separat fra netbanken som et PDF-dokument, der er ejet af pensionsselskabet, og de oplysninger du indtaster i dokumentet er derfor ikke tilgængeligt for netbanken eller din rådgiver.


Du har mulighed for at indsende erklæringen direkte, eller gemme den på din computer.


Når du har udfyldt erklæringen, vil du blive bedt om at signere med MitID, for at underskrive de oplysninger du har angivet. Du skal være opmærksom på, at du med din signering samtidig giver pensions-/forsikringsselskabet samtykke til at registrere og opbevare dine helbredsoplysninger, samt indhente yderligere oplysninger, hvis dette er nødvendigt for pensions-/forsikringsselskabet. Du kan læse mere om dette i erklæringen.Refleksioner før kundemødet

Inden vi mødes, håber jeg, at du vil bruge et par minutter på at se denne korte film. I filmen stiller vi dig nogle spørgsmål, som hjælper dig til at forberede dig på vores samtale. Det betyder, at vi sammen kan sætte fokus på det, der er vigtigst for dig. 

Se videoen nedenfor: