Lad os hjælpe med køb af din nye bolig

Køb af hus eller lejlighed er en af de største økonomiske beslutninger i vores liv. Det kræver mange overvejelser og er derfor ofte årsag til både spekulationer og usikkerhed. Hvis det er første gang, du skal ud og købe ejerbolig, er der naturligvis ekstra mange spørgsmål.

Rådgiverne i Rise Sparekasse er et sikkert valg, når du har behov for rådgivning. Sammen gennemgår vi din nuværende økonomi, og på den baggrund beregner vi, hvad du har råd til at købe.

Til denne beregning skal du medbringe din seneste årsopgørelse fra skattevæsenet, dine seneste lønsedler samt en oversigt over dine faste udgifter.

Du kan også selv regne videre hos her.

Vi gennemgår de forskellige låneformer og kurssikringsmuligheder, der er, og får afklaret hvilke forhold, du bør få med i købsaftalen (slutsedlen), inden du underskriver.


Skal du investere i energiforbedringer i din bolig?

Rise Sparekasse giver dig nu muligheden for at investere i energiforbedringer i din ejendom med f.eks. isolering, nye vinduer, afskaffelse af olie eller gasfyr med ekstraordinær lav rente. 

Læs mere om investering i ejendom under Energilån nederst på siden.


Generel information om boliglånet 

Læs mere om vores boliglån, herunder hvad du kan bruge lånet til, lånets løbetid, rentesats og anden relevant information, som du skal være opmærksom på, hvis du overvejer at optage et boliglån hos os. 


Kontakt os

En bolighandel giver anledning til mange spørgsmål - en kontakt til din rådgiver i sparekassen vil kunne afklare de fleste, vi er klar til at hjælpe.

God rådgivning koster jo ikke noget!

Hvad er et boliglån?

Du optager et boliglån via dit pengeinstitut, når du skal købe hus eller lejlighed. Et lån til en ny bolig er i de fleste tilfælde sammensat af et realkreditlån, et banklån og egen formue. Med undtagelse af et andelsboliglån, så kan du finansiere det meste af dit boligkøb via realkredit. For hus og ejerlejlighed kan du låne op til 80% af købesummen med et realkreditlån, mens det for sommerhuslån er op til 75%.Typer af låneberegnere:

- Hvad kan jeg købe en bolig for?

- Boliglånsberegner

- KundeKroner Beregner

- Tillægslånsberegner

- Friværdiberegner

- Energiberegner