Lad os hjælpe med køb af din nye bolig

 

Køb af hus eller lejlighed er en af de største økonomiske beslutninger i vores liv. Det kræver mange overvejelser og er derfor ofte årsag til både spekulationer og usikkerhed. Hvis det er første gang, du skal ud og købe ejerbolig, er der naturligvis ekstra mange spørgsmål.

Rådgiverne i Rise Sparekasse er et sikkert valg, når du har behov for rådgivning. Sammen gennemgår vi din nuværende økonomi, og på den baggrund beregner vi, hvad du har råd til at købe.

Til denne beregning skal du medbringe din seneste årsopgørelse fra skattevæsenet, dine seneste lønsedler samt en oversigt over dine faste udgifter.

Du kan også selv regne videre hos Totalkredit.

Vi gennemgår så de forskellige låneformer og kurssikringsmuligheder, der er og får afklaret hvilke forhold, du bør få med i købsaftalen (slutsedlen), inden du underskriver.

En bolighandel giver anledning til mange spørgsmål - en kontakt til din rådgiver i sparekassen vil kunne afklare de fleste.

God rådgivning koster jo ikke noget !

Du kan også læse meget mere her: Boligbogen

Kontakt os

Har du spørgsmål til Boliglån eller i øvrigt, er vi klar til at hjælpe.


Generel information om boliglånet
Læs mere om vores boliglån, herunder hvad du kan bruge lånet til, lånets løbetid, rentesats og anden relevant information, som du skal være opmærksom på, hvis du overvejer at optage et boliglån hos os. 

Generel information om Rise Sparekasses boliglån


 

Koeb-af-bolig.jpg