Mine Penge / MC Young

Mine Penge - et digitalt og børnevenligt univers

"Mine Penge" er en app, hvor børn og unge mellem 7-14 år lærer om penge i et digitalt og børnevenligt univers.  Med "Mine penge" får du et værktøj til at hjælpe dit barn med at få overblik over sine penge. App'en er målrettet til det helt unge og økonomisk urutinerede publikum. 


Dit barn kan nemt; 

  • se, køb foretaget med kortet 
  • se, indbetalinger på kontoen
  • vælge mellem forskellige skins, herunder tilføje egne baggrundsbilleder.


Mine penge 1    Mine penge2   Mine penge 3


MEN dit barn kan ikke betale eller foretage overførsler med app'en. 

"Mine Penge" knyttes til en konto - typisk en MasterCard debet konto. 


Udover de praktiske forhold omkring håndtering af ”lommepenge-økonomien”, vil der være en læring forbundet med at give børnene et indblik i økonomi i en tidlig alder. App'en bidrager til at gøre sammenhængen mellem indtægter, udgifter og disponibelt beløb meget synlig. Det er trin 1 i den økonomiske forståelse og ansvarlighed.mine penge1


Hvordan kommer du i gang?

  • Kontakt os - så vi kan aftale nærmere samt bestille en pinkode, som sendes pr. post.
  • Download "Mine Penge - Rise Flemløse" med enten Apple, Android iOS 9,0 eller nyere version i App Store eller Google Play.


Mastercard Young - til børn og unge

Hos os har dit barn mulighed for at få sit eget Mastercard Young. Det er et børnevenligt betalingskort. Med kortet kan man i trygge rammer træne i at hæve kontanter samt betale i butikker med andet end kontanter.


Uanset om dit barn vil handle i kiosken, tøjbutikken eller på nettet, kan det betales med Mastercard Young. Det kan bruges i mere end 29 mio. steder i Danmark og udlandet. Dit barn kan højest bruge det beløb, der er til rådighed på kontoen. Beløbet bliver trukket på kontoen med det samme, så dit barn hele tiden har overblik over pengene. 


mastercard young

Kontakt os

Kontakt os og få mere info om Mastercard Young og "Mine Penge". Hør hvordan dit barn kan kombinere "Mine Penge" sammen med Mastercard Young eller bestille en af dem.