Nyheder

Overskrift 02:

Kendt ansigt vender tilbage til Rise Sparekasse

Introduktionstekst:

Efter et par år vender Inger Ottosen tilbage til Rise Sparekasse som regnskabsmedarbejder, hvor hun skal stå for bl.a.  likviditetsstyring og handel med værdipapirer i økonomiafdelingen.

Beskrivelse:

Inger Ottosen er et kendt ansigt i Rise Sparekasse, da hun tidligere har siddet i samme stilling i ca. 5 år. Efter en kort overgang at have været ansat i SKAT, har hun fået ”hjemve” og det er sparekassen meget glade for.


Hun er dygtig, engageret og har et stort kendskab til vores systemer og daglige rutiner, desuden kan hun bidrage med over 30 års erfaring og viden til vores økonomiafdeling.


”Jeg er glad for at være en del af et rigtig godt team, som jeg kender i forvejen. Jeg vender tilbage, fordi jeg stortrives med mine arbejdsopgaver, som jeg altid har beskæftiget mig med. Jeg ser frem til at sikre, at arbejdsgangene fungerer optimalt, og bidrage med energi og engagement til at skabe resultater.”


Inger er 58 år og er gift med Torben. De bor sammen i Korinth. Når fritiden ikke bruges på familie og venner, så går hun lange ture med sin labrador eller cykler i den skønne natur i omegnen.


Velkommen Inger, det er skønt at have dig på holdet igen!