Covid-19: Vi åbner dørene igen

28.01.2022


Kære kunde 
  

COVID-19 situationen ser ud til at fortsætte og mange steder sker der daglige store stigninger i antallet af smittede. Sparekassen tager sine forbehold i kampen om at undgå smittespredning ved at følge myndighedernes anvisninger tæt. 

Som følge af regeringens seneste udmeldinger om genåbning, kan vi med glæde meddele den gode nyhed, at vi åbner forsigtigt dørene i vores afdelinger fra mandag d. 31.01.2022. 

Kassebetjening er fortsat kun åbent om torsdagen. Se åbningstider i kassen samt vores afdelinger her.


Vi opfordrer alle vores kunder til at følge myndighedernes generelle anbefalinger, så vi sammen kan mindske risikoen for spredning af Coronavirus.

  • Bliv hjemme, hvis du har symptomer på Covid-19.
  • Sprit hænderne ved indgangen.
  • Host eller nys i dit ærme – ikke dine hænder.
  • Begræns den fysiske kontakt – undgå f.eks. håndtryk.
  • Hold passende afstand til medarbejdere og andre kunder.


Besøg i afdelinger eller møde med din rådgiver

Du er fortsat velkommen i vores afdelinger eller til møde med din rådgiver i Sparekassen.

Har du nogen symptomer på COVID-19, skal du blive hjemme – er du i tvivl, så bliv ligeledes hjemme. Din rådgiver har rigtig gode muligheder for at holde møde med dig online, hvis det ikke er muligt for dig at komme ind i afdelingen.


Hjælp igennem en svær tid

Vi er klar over, at der kan opstå rigtig mange spørgsmål, tanker om økonomiske forhold, investeringer mv. Skulle du blive økonomisk ramt i denne svære tid med Coronavirus, skal du vide, at vi står klar til at hjælpe og rådgive dig igennem. Vi har flere tiltag, der kan hjælpe med at få økonomien til at hænge sammen, hvis du f.eks. skulle miste jobbet eller en stor del af din omsætning i din virksomhed. Find din rådgiver her.


Rejseforsikring via dit Mastercard fra Sparekassen

Har du købt eller bestilt en rejse kan du se, hvordan du er stillet her.

Stop - hvis du har symptomer_