COVID-19: Vi har åbent – men døren er lukket

06.01.2022


Kære kunde 


Corona: Kun åbent for aftalte møder og kassebetjening (torsdag)

Med baggrund i de nuværende smittetal reducerer vi åbningstiden i alle afdelinger.

Afdelingerne vil kun være åben for aftalte møder samt kasseekspedition kun om torsdagen i Rise, Svendborg og Flemløse, som normalt. Se åbningstider her.  

Husk mundbind, når du kommer ind i afdelingen.


Aftalt møde med din rådgiver

Vi er klar over, at der kan opstå rigtig mange spørgsmål, tanker om økonomiske forhold, investeringer mv. Du kan nu, som hidtil, booke møde i Sparekassen med din rådgiver, dog anbefaler vi, primært at afholde møder enten online via tablet eller computer eller over telefonen. Læs mere om online møder.


Det vil fortsat være muligt at komme til aftalte møder i Sparekassen, men for en sikkerheds skyld skal du medbringe negativ kviktest eller PCR-test. Vi følger fortsat almindelige råd om mundbind, afstand m.v. 

Ved afholdelse af møder i Sparekassen, gør vi dog opmærksom på, at har du symptomer på COVID-19, skal du blive hjemme – er du i tvivl, så bliv ligeledes hjemme. 


Hjælp igennem en svær tid

Skulle du blive økonomisk ramt i denne svære tid med Coronavirus, skal du vide, at vi står klar til at hjælpe og rådgive dig igennem. Vi har flere tiltag, der kan hjælpe med at få økonomien til at hænge sammen, hvis du f.eks. skulle miste jobbet eller en stor del af din omsætning i din virksomhed. Find din rådgiver her.


Rejseforsikring via dit Mastercard fra Sparekassen

Har du købt eller bestilt en rejse kan du se, hvordan du er stillet her.

Stop - hvis du har symptomer_


Her bruger vi mundbind