Gaveuddeling 2023

ANSØG HER ELLER LÆS MERE HER

Gaveuddeling 2023

I Rise Sparekasse er der tradition for at støtte lokalsamfundet og de lokale foreninger. Det gør vi, fordi vi hver dag arbejder benhårdt på at blive Danmarks mest samfundsansvarlige sparekasse – og fordi vi ønsker at give igen til det lokalområde, vi bor og lever i.


Vores gaveuddeling er en årlig tilbagevende begivenhed i Rise Sparekasse, hvor alle foreninger i regionen kan søge tilskud til deres forening. Det er nemlig en stor ære for os at bakke op om de lokale ildsjæle i foreninger og organisationer, der gør en stor forskel for andre. 


Hvad skal du gøre for at komme i betragtning?

Det er helt simpelt! Du skal blot hente ansøgningsskemaet her – og give os en kort beskrivelse af, hvordan din forening gør noget specielt for lokalområdet og derfor bør komme i betragtning til den årlige gaveuddeling. 


Krav:

  • Kun almennyttige foreninger og projekter kan søge. Det er desværre ikke gældende for kommunale projekter eller virksomheder.
  • Foreningen skal have et CVR-nr. og et konto nr. tilknyttet foreningen.


Når du har udfyldt skemaet, så gem det som ”foreningsnavn.pdf”, og sendes på mail til  post@sparekassen.dk. 

Foreningen kan også fremsende skema med eventuelle bilag med post eller indlevere det i en af vores afdelinger. 


BEMÆRK: Skemaet skal være Sparekassen i hænde senest den 15. marts 2023.

Ansøgningsfristen er udløbet 15.03.23.

Gaveansøgere hører nærmere fra os, når vi har fået et overblik over de indkomne ansøgninger og evalueret. Vi forventer, at der kan gå op til 5 uger efter ansøgningsfristens udløb.

Hvis du har spørgsmål til Gaveuddeling 2023, er du velkommen til at kontakte Ebru Altinok: eal@sparekassen.dk.