Gaveuddelinger

Sparekassens årlige gaveuddelinger

Vores årlige gaveuddeling er en helt central del af vores formål - at være samfundsansvarlig. Vi uddeler hvert år penge til foreninger i alle størrelser, som er aktive i vores del af regionen. 


I år 2022 har vi uddelt 450.000 kr. til 72 foreninger med 11.638 medlemmer 

Rise Sparekasses historie bygger på stærke lokale rødder med lange- og stolte traditioner. Den vigtigste tradition er at støtte lokalsamfundet og de lokale foreninger. Derfor har Sparekassen igen i år valgt at uddele pengegaver til 72 foreninger med i alt 11.638 medlemmer fordelt på Ærø samt Syd- og Vestfyn. I forbindelse med dette års gaveuddeling har Rise Sparekasse valgt at hæve beløbet til hele 450.000 kr., der skal fungere som en håndsrækning til vidtrækkende formål. Noget, som Bjarne V. Nielsen, direktør, er meget stolt af:

”Vi har et brændende ønske om at understøtte de lokale initiativer og ildsjæle, der hjælper med at forstærke regionen og medvirke til liv og udvikling i vores lokalområder. Vi gør vores allerbedste for at støtte klub- og foreningslivet bredt på Ærø samt Syd- og Vestfyn og på tværs af aktiviteter - specielt i denne tid, hvor mange klubber og foreninger har haft det vanskeligt pga. nedlukningerne. Derfor er Gaveuddeling ekstra vigtigt i år! Det betyder meget for os, at vi kan bidrage positivt ude i lokalsamfundet.


Hver eneste dag arbejder vi på at blive Danmarks mest samfundsansvarlige Sparekasse. Vores gaveuddeling er derfor helt central i det arbejde – idet vi giver noget igen til den region, vi bor og lever i,” udtaler han.


Gaveuddelingen er en årlig tilbagevende begivenhed i Rise Sparekasse, hvor alle foreninger på Ærø og Sydfyn kan søge tilskud til deres forening.


Endnu en gang stor interesse

”Vi er både utroligt glade og stolte af, at så mange foreninger har søgt vores gaveuddeling igen i år. Det viser, hvor engagerede vores foreninger er og hvor meget de brænder for, at der fortsat skal være aktiviteter og tilbud til lokalområdet.

Alle ansøgninger er nøje gennemgået, og selvom vi gerne ville, så kan vi desværre ikke tildele midler til alle de gode formål, men opfordrer alle til at søge næste års gaveuddeling,” slutter Bjarne V. Nielsen.

Se alle modtagerne for 2022 her.


Gaveuddeling_2022sidste annonceI år 2021 har vi uddelt 425.000 kr. til 69 foreninger i alle størrelser med et vidtrækkende formål- fordelt på hele Sydfyn og Ærø. Se alle gavemodtagerne fra 2021 her.


I 2020 har vi uddelt 350.000 kr., som skal være med til at sikre liv og nye initiativer i vores lokal foreninger. Se alle modtagerne for 2020 her.


Se modtagerne herunder:

Gaveuddeling 2019

Gaveuddeling 2018

Gaveuddeling 2017

Gaveuddeling 2016

Gaveuddeling 2015

Gaveuddeling 2014

Gaveuddeling 2013